Bergsche Heide maakt topkwaliteit toegankelijk.

Met de aanleg en ontwikkeling van Golf & Businessclub Bergsche Heide wordt niet alleen een golfbaan van toegankelijke topkwaliteit gecreeerd. Bergsche Heide is ook een ontmoetingsplek op niveau, waar bezoekers elkaar treffen in een sportieve omgeving en genieten van service en faciliteiten van hoge kwaliteit..

Bergsche Heide beschikt over een attractieve businessclub, waar zakelijke ontmoetingen tot in detail worden gefacilliteerd. Aan de royale bar, in het toprestaurant of in een van de vergaderfaciliteiten.

Het onderscheidend vermogen van de club schuilt in de toegankelijkheid van topkwaliteit. Door het aanbieden van verschillende lidmaatschapsvormen, waarbij de speelmogelijkheden in relatie staan tot de prijs, wordt de exclusiviteit van de golfbaan, het clubhuis en de service voor bedrijven toegankelijk.

Private leden vinden in de Bergsche Heide een club die aanvoelt als een "tweede thuis" , waarbij hospitality het sleutelwoord is. Businessleden ervaren de club als een ideale thuisbasis voor zakelijke contacten. Leden en hun relaties worden met alle egards onthaald door de hele organisatie, van ober tot greenkeeper en van golfpro tot caddiemaster.

Maak nu al gebruik van de mogelijkheid om uw handicap te laten registreren via Golf & Businessclub Bergsche Heide ( zie Nieuws).


Voor de actuele stand van zaken (zie Nieuws)

Informatie via deze site en in de nieuwsbrief (voor ge´nteresseerden, aanmelden op deze site).